Om oss

Generasjoner

Vi er en tradisjonsrik familiebedrift hvor 4 generasjoner i direkte linje har drevet egne transportfirma. I den nåværende transportbedrift er 5. generasjon involvert.

aip-transport-70-tallet

Vår virksomhet består i dag av distribusjon av våre oppdragsgiveres produkter, hovedsaklig matvarebutikker i Rogaland og Agder.

Av kunder kan vi nevne Q meieriet, Sakarias Nesheim Transport AS, Fjordkjøkken AS Varhaug, Nortemp AS med Coop og Rema 1000 og Posten /Bring.

Vi har et nært samarbeid med våre oppdragsgivere. Vi baserer samarbeid på tre kjerneverdier: åpenhet, ærlighet og tillitt. Dette bidrar til at våre oppdragsgivere får en effektiv og optimalisert logistikk i sin bedrift.

Vi holder til i nye lokaler på Orstad i Klepp. Kontoradresse er Møllevegen 3A, 4353 Klepp St. Her har vi kontor, Knapphus Energi Diesel tankanlegg med: Blank, avgiftsfri og adblue. Verkstedhall og vaskehaller for automat- og manuell vask.

Alle er hjertelig velkomne til distriktets raskeste og mest effektive automat vask. Kun 5 min. for et vogntog. Eller manuell vask for det optimale resultat. Med adgangskort tilgang 24-7.

Vi er en Fair Transport bedrift

En Fair Transport-bedrift har sjåfører som er utdannet i miljøvennlig kjøring og som aktivt arbeider for å redusere drivstofforbruket. Videre følger bedriften kvalitets- og miljøprogrammer og har verktøy for å beregne miljøpåvirkningen. Langsiktig bærekraftige transporttjenester krever kunnskap og planlegging.

Les mer om Fair Transport

FairTransport_sertifisering_groen_net
fair-transport-